onsdag 23 juni 2010

Vaaka tilattu

Tilasin muuten tuon Soehnelin vaa´an. Toivottavasti se on käytössä hyvä, eikä liian monimutkainen. Olen siivonnut 2 päivää enkä sen vuoksi kerennyt treenaamaan. Käyhän siivoaminenkin kulutuksesta mutta ei se treenausta korvaa!
Eilen join myös 3 olutta...teki niin mieli kun oli kesän ensimmäinen aurinkoinen lomapäivä. Paino tänään 61,8- tämä vapaa-ajan kodin vaaka näyttää noin 1-1,5 kiloa enemmän kuin muut. Että ihan kiva silleen...
Tämän päivän ohjelma:
ruohikonleikkuu, kaupoissa käynti, ompelua, kukkien istutusta, uuden sohvan kokoaminen (IKEA...), koirien ulkoiluttamista=uimassa käyttäminen ja tietenkin ruoan laittoa ja proteiinileivän leipominen.
Teen tänään sitä gratinoitua broileria karppaussivuilta. Se on TOSI hyvää. Tässä resepti:

Broilerigratiini (Liha- ja linturuoat)

Kaikki yhdestä vuoasta

neljä annosta

500 g kukkakaalia
500 g parsakaalia
400 g maustamattomia broilerisuikaleita
1 prk sipulin makuista Créme bonjour cuisinea
2 dl kuohukermaa
2 rkl oliiviöljyä
150 g emmentaljuustoraastetta
currya
garam masalaa
suolaa
mustapippuria

Kuumenna paistinpannulla puolet oliiviöljystä. Lisää curry ja garam masala ja annan niiden paahtua hetki, älä kuitenkaan anna mausteiden palaa. Lisää broilerisuikaleet ja paista ne lähes kypsäksi. Lisää suolaa ja pippuria maun mukaan.

Voitele uunivuoka öljyllä. Laita vuokaan kaalit ja broilerisuikaleet. Sekoita Créme bonjour ja kerma keskenään ja kaada seos vuokaan. Voit lisätä vielä tähän suolaa ja pippuria jos haluat.

Paista 200 asteessa puolisen tuntia. Lisää sen jälkeen juustoraaste ja paista vielä vartin verran tai kunnes juustoraaste on sulanut.


1 kommentar: